Domboldalba vágva - Egy kétszintes családi ház terve dupla garázzsal, lejtős telken
Gortva Építész
0

Összetett tervezési feladat elé néztünk, mikor megkeresett minket a tulajdonos, hogy készítsük el ennek az 5 szobás háznak a terveit. Szigorú építési előírások, lejtős telek, 250 m2-es ház, de mégis gazdaságosan fenntartható épület, sarok telek, és mindezek mellett csodálatos panoráma Óbuda lejtőin. Izgalmas kihívás volt számunkra, elmeséljük most a tervezés folyamatát!

Tovább
0
Családi ház tervezési díjak 2020
Gortva Építész
0

Ha építkezni szeretnél az első lépés az ÉPÍTÉSZ TERVEZŐ megtalálása, a szaktudás és a szimpátia mellett fontos kérdés a TERVEZÉSI DÍJ mértéke is. Nagyon sokan kerestek fel minket azzal a kérdéssel, hogy mennyie kerül a családi ház tervezés négyzetméterára. Ez a kérdés ennél összetetteb, hogy ennyire általánosan meg tudjuk mondani nektek, most mégis megpróbáljuk! 

Mi mindig az adott feladatra szerződünk, tehát nálunk mindig pontosan az kerül a csomagba, amire szükséged van a TE otthonod megvalósításához!

Tovább
0
Mire figyelj, ha műgyantát szeretnél otthonodba!
Gortva Építész
0

Padlóburkolat fuga nélkül - az összefüggő felületű, öntött vagy kent burkolatok

Manapság egyre inkább előtérbe kerülnek a csempét helyettesítő anyagok. Azoknak, akik nem szeretik a fugákat, jó alternatívák lehetnek hidegburkolatra az egybefüggő, hézagmentes, öntött vagy kent eljárással készülő padlóburkolatok. Ezek közül most a műgyanta burkolatról olvashattok.

Tovább
0