Profil

 

Jó helyen jársz, ha személyre szabott tervezési szolgáltatásra vágysz, informálódni szeretnél, vagy műszaki-, energetikai tanácsadásra lenne szükséged! Családi házak tervezésére szakosodott építész és belsőépítész stúdió vagyunk. Közel 10 éves tervezői tapasztalattal a hátunk mögött, az összeszokott tervezői csapatunk magas fokú kreativitást és műszaki precizitást biztosít minden egyes projekt esetében.

Komplex szolgáltatást nyújtunk, generál tervezőkként szerteágazó munkát végzünk: az első hatósági egyeztetésektől kezdve, a szakági - gépészet, statika, elektromos, stb.. - tervezők koordinálásán túl, projektjeinket egészen a megvalósulásig végig követjük, jelen vagyunk, mint tervezői művezetők, kivitelezőinkkel pedig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, tehát tudjuk mit, hova és hogyan érdemes majd beépíteni, betartva ezzel a költségkereteket. 

Legfőbb célunknak tartjuk, hogy olyan otthonokat hozzunk létre, melyek a megbízói igényeket, kéréseket maximálisan kielégítik, egyedi élettereket alakítunk ki, előtérbe helyezve az esztétikumot, a használhatóságot, a gazdaságosságot. Ezért nálunk folyamatos a megrendelővel történő közvetlen kapcsolattartás, büszkék vagyunk arra, hogy mindig megkeressük a legjobb megoldást, bármilyen problémával kerülünk szembe!

Folyamatosan képezzük magunkat, informálódunk, a megszerzett tudást pedig cikkeinkkel igyekszünk továbbadni, remélve, hogy kérdéseidre megtalálod a választ. Ha pedig családi házat terveztetnél magadnak, felújítanád otthonodat, tanácsadást szeretnél igénybe venni, állunk rendelkezésedre!